Акція “Посади деревце”

Неповторна краса оточуючої природи є джерелом перших цінних знань та радісних переживань для дітей дошкільного віку. 
    Поєднання пошуково-дослідницької діяльності з екологічним вихованням сприяє вихованню у дітей любові до рідного краю, яка починається із вишеньки в садочку, стежини до лісового струмочка, маленького деревця, посадженого дбайливими маленькими рученятами.
   У дошкільному закладі відбулася акція «Посади  деревце».
Метою проведення акції було формування у дітей екологічної культури, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природному довкіллі внаслідок людської діяльності, збереження природного довкілля, виховання у дітей любові до рідної землі.
    Активну участь в організації заходу прийняли вихователі, батьки та діти. Позитив відчули не лише малюки, але і дорослі, які долучилися до справи.
   Щира подяка небайдужим людям, які допомагають створювати в дошкільному закладі затишок та найкращі умови для малюків. Вихованці дошкільного закладу ростуть добрими, чуйними, духовно багатими, із задоволенням відвідують «Джерельце».
   Нехай же посаджені деревця ростуть разом із малятами сильними, красивими. А заклад стане ще зеленішим, прекраснішим, і в будь-яку пору року зачаровуватиме  кожного неповторною красою яблуневого саду.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.